Voor teams

Een team bestaat uit verschillende mensen. Mensen met bepaalde ideeen, capaciteiten en opvattingen. Ideen over hoe een team goed functioneert of over uw organisatie. Capaciteiten om hun werk goed te doen maar wellicht ook capaciteiten die nog niet bekend zijn. Opvattingen over hoe zij in het leven staan en wat wenselijk is. Hoe zorg je ervoor dat deze ideeen, capaciteiten en opvattingen ten goede komen aan het functioneren van het team en de teamleden?

Team workshop

Bureau Substantieel heeft hiervoor een team workshop ontwikkelt. Deze workshop zorgt ervoor dat de team leden zichzelf en elkaar meer zullen begrijpen. Hun rollen binnen het team. De opvattingen van de leden van een team. Wat er nodig is om als goed team te kunnen functioneren.  Dit resulteert uiteindelijk in een gezamenlijke visie en nieuwe inzichten over de rol van de teamleden daarin. 

LEGO® SERIOUS PLAY®

Tijdens deze workshop maken we gebruik van de methode en materialen van LEGO® SERIOUS PLAY®. Dit stelt teamleden in staat om op gelijke basis met elkaar te kunnen communiceren. Ongeacht hun functie, verbale capaciteiten of persoonlijkheid. Het gebruik van LEGO® stenen zorgt ook voor een hoog 'fun' gehalte. 

Wanneer deze teamworkshop?

  • Bij teams die niet optimaal functioneren;
  • Bij nieuwe teams;
  • Bij teams met een concreet vraagstuk;
  • Bij de start van een nieuw project;
  • Bij twijfel of vragen  --> neem contact met ons op!

Meer weten over de mogelijkheden voor teams? Neem contact met ons op!

Contactgegevens
Uw e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
Bericht
Stel uw vraag of geef uw feedback in onderstaand veld.